Diverse prijzen en snacks...

Snacks en diverse prijzen

Diverse prijzen van snacks, koffie, wijn, gemiddelde prijs consumpties

 

Luxe Bittergarnituur 24 stuks
(6-8 personen)
€ 12,50
Bittergarnituur warm 12 stuks € 6,50
Portie bitterballen 8 stuks € 4,00
Koffie met cake of bonbon € 3,25
Koffie met gebak € 4,50
Gemiddelde consumptie prijs € 2,40
Welkomstcocktail € 4,75
Rode en witte wijn per fles v.a € 17,50

Vele mogelijkheden

Bowling de OoievaarBowling- en partycentrum “de Ooievaar” ligt in de Alblasserwaard en biedt ontspanning voor iedereen. Wij kunnen flexibel inspelen op uw wensen door de vele mogelijkheden.

Ons centrum beschikt over:

- 8 bowlingbanen,
- 4 tennisbanen,
- 2 squashbanen
- een sporthal

en een restaurant met barbecue zitkuilen. Gezellig of sportief bezig zijn combineren met een bezoek aan ons restaurant. Grillmenu’s zijn onze specialiteit, wat dacht u van barbecue in onze zitkuilen ( tot 125 pers ) informeel en nooit afhankelijk van het weer.

Steengrillen en gourmetten ook daarvoor bent u bij ons aan het goede adres. U kunt een combinatie maken die past bij uw familiefeest, bedrijfsfeest (teambuilding), of een gezellige avond uit met vrienden.

Een verjaardag vieren of gezellig bowlen met een drankje en een hapje kunnen wij naar uw wens verzorgen.

“de Ooievaar” staat bekend om zijn uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding. U bent van harte welkom bij ons in Groot-Ammers.

Onze medewerkers bieden u een gastvrij en enthousiast onthaal. Elke dag heten wij onze gasten van harte welkom en bieden wij ze onze bekende en voortreffelijke service.

Bowlen

Gezellig bowlen op één van onze 8 volledig geautomatiseerde bowlingbanen, waar u onder het genot van een hapje en een drankje een gezellig en sportief avondje uit beleefd...

Eten

Barbecue, Steengrill, Gourmet, Saté buffet en nog veel meer mogelijkheden. Waar u na een sportief uurtje bowlen of sporten heerlijk kunt tafelen. Een gezellig avondje uit...

Sporten

Tennisbanen, Squashbanen, vele zaalsporten en natuurlijk bowlen behoren tot de mogelijkheden in ons mooie Bowling & Party en Sportcentrum te Groot-Ammers